Sugeng rawuh ing situs web!

Pasta aluminium ngambang berkualitas tinggi kanggo lapisan otomotif

Katrangan singkat:


Detail Produk

Pasta Aluminium
Jeneng liyane: Pigmen Aluminium, Bubuk Aluminium, Pasta Perak
 Pasta aluminium duwe macem-macem seri produk kayata: Pasta aluminium Leafing, pasta aluminium non-leafing, pasta lan bubuk aluminium sing ana banyu, pasta aluminium elektroplasi, VMP, lsp.
Pasta Aluminium Leafing iSuo Chem nduweni apung-apungan sing apik banget. Bisa ngambang ing sisih ndhuwur film cat lan nggambarake cahya lan panas kanthi efektif.
Kajaba iku, tempel Aluminium iSuo Chem uga duwe daya ndhelik lan kecerahan putih sing apik, sing bisa ngasilake efek pangilon ing sistem resin nilai asam
 
Pasta aluminium dipérang dadi perak sutra, sparkle logam, keputihan sing apik, plating imitasi, seri sparkle sing padhang dhuwur. Bubuk aerasi GLS65 minangka model sing paling populer kanggo beton aerasi lan pasar blok, lan kita uga bisa nyetel konten aluminium miturut kebutuhan pelanggan kanggo nyukupi kebutuhan produksi.
 
Aplikasi utama kanggo Pigment Pasta Aluminium Daun
Cocog kanggo nyithak tinta, nutupi reflektif, lapisan kertas, lapisan anti-korosif lsp.

Layanan Kita
1. Ngatur nggawe konten sing ora stabil lan pelarut miturut sarat sampeyan.
2. Yen sampeyan nawakake conto, kita bisa cocog karo sing paling padha karo rega sing paling apik
3. kapasitas produksi amba mesthekake wektu pengiriman
4. Kontrol produksi sing ketat njamin kualitas stabil.
5. layanan teknis
6. Sampel gratis kasedhiya
1. Apa aku bisa duwe rega produk?
Sugeng rawuh Pls aja bebas ngirim pesen sampeyan ing pungkasan kaca iki. Sampeyan bakal entuk wangsulan sajrone 24 jam
2. Apa bisa nyithak logo / situs web / jeneng perusahaan ing paket?
Ya, saranake ukuran lan Pantone Code logo.
3. Apa lead time kanggo order biasa?
Cepet banget. Udakara 1 ~ 7 dina.
4. Apa aku bisa entuk diskon?
Ya, hubungi kami kanggo entuk rega paling apik.
5. Apa sampeyan mriksa barang pengiriman?
Ya, barang kasebut bakal mbukak inspeksi conto pra-produksi lan inspeksi conto pengiriman dening departemen QC sadurunge dikirim.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita