Sugeng rawuh ing situs web!

Pigmen pasta resin aluminium kanggo cat minyak metalik adhedhasar pelarut

Katrangan singkat:


Detail Produk

Paket
Pengepakan: drum logam 25kgs integritas sing apik karo garis plastik nalika ditrapake.
Panyimpenan
Tutup tutup kanthi kenceng.
Simpen ing panggonan sing adhem lan garing ing tutup sing nutup.
Supaya adoh saka panas lan sunarake langsung.
Nyegah pembentukan bledug.
Mesthekake ventilasi sing apik.
Sawise disimpen suwe, tempel dadi luwih garing tinimbang sadurunge. Priksa maneh produk sadurunge digunakake supaya ora bisa rugi.
Transportasi
Nangani alon-alon, lan ora ana tabrakan akut.
Transportasi miturut ketat peraturan transportasi lokal.

Kaluwihan:
1. Total kapasitas udakara 20000 ton / Y.
2. Akeh perusahaan muti-nasional duwe kerja sama karo kita, kayata PPG, Juton, AkzoNobel, Nippon, dll.
3. fasilitas produksi bubuk aluminium dhewe, ngasilake bahan baku dhewe.
4. Luwih saka 50 teknisi R&D profesional kanggo riset produk anyar lan nyedhiyakake layanan teknis.
5. REACH registrasi lengkap, ISO9001: 2008, ISO14001: 2004 lan OHSAS18001: 2007 sing disertifikasi.
6. Wis peralatan produksi cukup, ing wektu pangiriman.
 
P: Napa milih kita?
Kita duwe bengkel pabrik bubuk aluminium, sing njamin kualitas output pasta aluminium kanthi apik liwat mecah.
P: Panyimpenan?
A: Simpen ing panggonan sing adhem, garing kanthi ventilasi sing apik; kenceng kanthong plastik lan tutup drum sanalika digunakake.
P: Suwene bisa disimpen?
Mangga tindakake pandhuan kanthi ketat. Biasane produk kita njamin kualitas 1 taun.
P: Syarat kiriman?
A: sajrone 14 dina sawise nampa pambayaran
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk OEM kanggo awake dhewe?
A: Kita duwe tim D & R lan teknisi dhewe, supaya bisa nyedhiyakake produk lan layanan khusus miturut macem-macem kebutuhan pelanggan.
P: Kepiye carane sampeyan ngontrol kualitas?
A: Kita wis lulus sertifikat sistem manajemen mutu ISO9001. Kita nindakake kanthi ketat miturut sistem kualitas ing saben aspek proses produksi.
P: Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing ramah lingkungan?
A: Kita wis lulus sertifikat sistem manajemen Lingkungan ISO14000. Aluminium kita ramah lingkungan, kayata tempel aluminium sing digawe banyu, sing nggunakake teknologi canggih, sing uga cocog karo deteksi indikator lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita