Sugeng rawuh ing situs web!

aluminium pasta pigmen nutupi pasta perak

Katrangan singkat:


Detail Produk

Karakteristik
Pigmen aluminium metallized vakum 
Pigmen aluminium metallized vakum kanthi bentuk suspensi padhet ing pelarut. Bisa menehi lapisan
efek plating krom. Disedhiyakake karo pasta tradisional leafing utawa aluminium non-leafing, iku apik banget

beda ing wilayah ing ngisor iki:
1. Iki nduweni struktur sing ngemot serpihan aluminium sing tipis banget. Dosis cilik pigmen iki bisa ngasilake efek logam luwih apik tinimbang pasta alumimium tradisional.
2. Serpihan aluminium duwe permukaan sing alus, nyebabake efek refleksi tinggi lan kaya kaca
lapisan sing ora bisa digunakake kanthi nggunakake pasta aluminium biasa.
3. Adhesi sing dibedakake ing antarane lapisan bisa ditindakake kanthi seri iki.
4. Digabungake kanthi nggunakake pigmen transparan utawa lapisan chromatic sing cocog, kelas dhuwur,
Efek logam warna bisa digawe kanthi suspensi aluminium vmp iki.
 
Lamaran
Kanggo cat:
1. Tutup mobil lan motor pelek, sepedha lampu, motor, lan sepeda,
aksesoris internal mobil, lapisan plastik kanggo elektronik, kosmetik, timer, lan dolanan, lan kulit
nutupi.
2. Dosis sing disaranake: 2,5% nganti 5% saka total formula cat. Cocog kanggo macem-macem sistem resin lapisan plastik lan lapisan logam.
3. Efek pungkasan dipengaruhi banget dening kelancaran substrat.
Kanggo tinta cetak gravure:
1. Percetakan kertas, utamane permukaan kertas sing lancar yen efek pangilon dibutuhake.
2. Nyithak permukaan utawa nyithak film plastik, kayata film PET, PP, PE, PVC, lsp. Pilih
sistem resin kritis banget kanggo landasan tartamtu. Wis kompatibilitas sing apik karo macem-macem
saka resin.
3. Dosis sing disaranake yaiku 25% nganti 35% saka total formula tinta.

Kanggo tinta cetak layar:
1. Cocog kanggo macem-macem landasan, kayata plastik, kaca, film, lsp. Sistem resin sing cocog
kudu digunakake kanggo macem-macem bahan. Pencetakan kuwalik kanggo bahan transparan ngasilake banget
efek pangilon sing apik.
2. Dosis sing disaranake yaiku 30% t 50% saka total formula tinta.
Konten aluminium: 10% -15%

Ati-ati & Cathetan:
1.Pilih tipis: BCS, gunakake luwih tipis ing PET / PMMA
2. Disebabake proporsi pigmen, resin, agen lan aditif sing beda, sadurunge digunakake, kudu dipasang kanthi merata amarga komposisi ing tinta bakal dilapisi sawise disimpen, sawise dipasang kanthi merata, bisa langsung digunakake kanggo nyithak.
3. Amarga viskositas sing kurang, silkscreen bolong 25-300 cocog kanggo dicithak.
4. Kekakuan skegegeg ing 70-80 derajat lan sudut 60 nganti 70 derajat dianjurake. Area percetakan bisa nutupi 25-35 m2 nalika nggunakake 300 silkscreen bolong. 
5. Garing dhewe ing 10 menit utawa panggang ing 15 menit ing 60-200 ℃
 
Katrangan Konstruksi
1. Sak tenane aduk sadurunge digunakake.
2. Sadurunge nyemprot, priksa manawa permukaan bahan sing resik kanthi ngilangi bledug, pembuangan minyak ,, ngilangi banyu.
3. Nyemprot film kanthi merata, ora bisa dilalekake kanthi cahya.
4. supaya efek pangilon sing luwih apik, nyemprotake lapisan cat protèktif ing cat efek pangilon dianjurake kanggo nambah resistensi goresan lan anti anti.
5. Efek pangilon sing luwih apik ditampilake ing kondisi semprotan panas (kaca panggang nganti suhu udakara 30 ℃)
6. Dirancang ing papan kerja sing resik lan adhem, suhu lan asor dhuwur utawa kahanan sing reget ora diidini


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita