Sugeng rawuh ing situs web!

Pasta Aluminium Daun

Katrangan singkat:


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Jumlah Pesenan Minimal 25 Kilogram
    Ukuran Kemasan 50 KG
    Anodise Nggih
    Jinis Kemasan Gendhing
    Merek Haofeng
    Negara Asal Digawe ing China
    Nilai Godhong 80%
    Jangkoan Banyu 28000 cm2 / g
    Analisis Layar 0,1
    Jinis Pasta Aluminium Daun

    Kanthi dhukungan saka para ahli, kita kalebu ing ngekspor lan nyediakake paling apik Tempel Aluminium Daun Standar. Pasta Aluminium sing ditawakake nduweni kualitas unggul lan bisa diakses ing bisnis kanthi rega sing cukup.
    Pasta Aluminium iki digawe saka bahan sing paling apik lan luwih kanggo kualitas sing ora bisa dibandhingake kanthi pengawasan spesialis sing mumpuni.
    Fitur:


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita