Sugeng rawuh ing situs web!
  • Leafing Aluminium Paste

    Pasta Aluminium Daun

    Pasta Aluminium Cair
    Pasta Aluminium pelarut
    Pasta Aluminium Daun
    Pasta Aluminium Daun Standar
    Pasta Non Daun Aluminium
    Pasta Aluminium Non Daun
    Pasta Aluminium Metro lan Sedheng
    Pasta pigmen aluminium putih perak
    Pigmen aluminium
    Tempel Serpihan Aluminium
    Lapisan - Tempel Godhong
    Pasta Aluminium Non Daun
    Yen ora dingerteni
    Yen ora dingerteni
  • Aluminum paste—for paint

    Tempel aluminium — kanggo cat

    Pasta aluminium minangka pigmen aluminium sing digawe dadi sisik tipis banget kanthi ngremukake lan polesan bubuk aluminium utawa foil sing murni minangka bahan baku utama. Bentuk serpihan lan ukuran partikel dikontrol kanthi seragam, lan permukaan sisik aluminium ditutupi seragam karo asam lemak, mula disusun kanthi rata ing film lapisan.

    Karakteristik pasta aluminium yaiku
    1) Ciri khas sing ngalangi gas eksternal, kelembapan, sinar cahya, lsp. Lan nglindhungi obyek sing dilapisi saka karat, lsp.
    2) Penampilan sing ayu
    3) Ketahanan cuaca film lapisan
    4) Wutah sing apik lan ekonomi
    5) Bobot entheng
    6) Ana fitur kayata ora bebaya nangani.

    Umume digunakake minangka pigmen kanggo cat lan tinta cetakan, lan bubar iki produk lan produk tempel adhedhasar banyu kanthi pangembangan warna lan fungsi sing luwih apik wis dikembangake kanggo nglindhungi lingkungan.
    ア ル ミ ニ ウ ム ペ ー ス ト と は, 純度 の 高 い ア ル ミ 粉 や 箔 を 主 原料 に 粉 砕 · 研磨 し, 非常 に 薄 い 鱗片 状 に し た ア ル ミ 顔料 の こ と で す. フ レ ー ク 形状 や 粒度 が 均一 に コ ン ト ロ ー ル さ れ, ア ル ミ 鱗片 表面 は 脂肪酸 で一 様 に コ ー テ ィ ン グ さ れ て い る た め 、 塗膜 中 均一 に 配 配 列 し ま す。

    ア ル ミ ニ ウ ム ペ ー ス ト の 特 徴 に は 、
    1) 外部 か ら の ガ ス や 湿 気 、 光線 等 を 遮断 し 、 被 塗 物 を 錆 な ど か ら 守 る 優 れ た 特性
    ) 美 し い 外 観
    ) 塗膜 の 耐候 性
    ) 伸 び が よ く 経 済 的
    ) 軽 量
    6) 取 ​​り 扱 い 上 の 危 険 性 が な い 等 の 特長 が あ り ま す。

    主 に 塗料 や 印刷 イ ン キ の 顔料 と し て 使用 さ れ て お り 、 最近 は 環境 保全 の た め に 水性 ペ ー ス ト 製品 、 よ 開 た た た た た た た た た た た た
    알루미늄 페이스트 는 고순도 알루미늄 분말 또는 호일 을 주원료 로 하여 매우 얇은 스케일 로 만들어 지는 알루미늄 안료 입니다. 플레이크 모양 과 입도 를 균일 하게 제어 하고 알루미늄 스케일 의 표면 에 지방산 이 균일 하게 코팅 되어 코팅막 에 균일 하게 배열 됩니다.

    페이스트 의 특징 은
    1) 외부 가스, 습기, 광선 등 을 차단 하고 코팅 대상물 을 녹 등 으로부터 보호 하는 우수한 특성
    2) 아름다운 외관
    3) 도막 의 내후성
    4) 좋은 성장 과 경제적
    5) 경량
    6) 취급 에 위험 이 없는 등 의 특징 이 있습니다.

    주로 도료 및 인쇄 잉크 의 안료 로 사용 되며 최근 에는 환경 보호 를 위해 발색성 과 기능성 이 우수한 수성 페이스트 제품 과 제품 이 개발 되고 있습니다.
    ☟ ☟ ☟ ☟

    1. Kita mung ngasilake tempel aluminium (utawa sampeyan bisa menehi jeneng pigmen perak). (Ora ana bubuk aluminium. Ora ana serpihan aluminium.)
    2. Pasta aluminium sing diprodhuksi ora cocog kanggo lapisan banyu.

    3. Tempel aluminium sing diprodhuksi digunakake: Cat anti korosi kapal, cat struktur baja B, cat tinta C.
    4. Keuntungan saka pasta aluminium sing diprodhuksi: murah, kualitas stabil, lan pangsa domestik sing akeh.
    5. Minat? Hubungi kita saiki! Mangga nyimpen informasi kontak (bisa uga butuh mbesuke).

    ☟ ☟ ☟ ☟

    Tel / Wechat / Whatsapp: +8615713736630
    @Emai Adress: hnhfly@outlook.com; shhsea@oksmail.com
  • High-quality floating aluminum paste for automotive coatings

    Pasta aluminium ngambang berkualitas tinggi kanggo lapisan otomotif

    Pasta Aluminium Jeneng liyane: Pigmen Aluminium, Bubuk Aluminium, Pasta Perak Pasta aluminium nduweni macem-macem seri produk kalebu: Pasta aluminium Leafing, pasta aluminium non-leafing, pasta lan bubuk aluminium sing ana banyu, pasta aluminium elektroflasi, VMP, lsp. ISuo Chem Leafing Pasta aluminium nduweni daya apung sing apik banget. Bisa ngambang ing sisih ndhuwur film cat lan nggambarake cahya lan panas kanthi efektif. Kajaba iku, tempel Aluminium leaflet iSuo Chem uga duwe ...
  • High quality floating aluminum pigment for aerosol spray paint

    Pigmen aluminium terapung berkualitas tinggi kanggo cat semprotan aerosol

    Pasta perak aluminium efek plating krom 6um Cat tempel perak perak nuladha electroplating non float PAHs ramah lingkungan kanggo pasta aluminium perak putih sing apik. Pasta perak aluminium minangka pigmen efek sing unik banget, sing bisa dipérang dadi jinis ngambang, jinis non ngambang, perak elektrodeposit, perak elektrodepositori tiruan, perak bayi, ibu perak mutiara, perak flash medium, perak flash kuat sing kuwat, lan liya-liyane. struktur skala sing alus lan lancip, kanthi ...
  • High floating aluminum silver paste price

    Rega tempel perak aluminium sing ngambang dhuwur

    Karakteristik Pulp perak aluminium minangka jinis pigmen. Iki minangka teknologi pangolahan khusus lan perawatan permukaan, saengga permukaan lembaran aluminium alus lan rata, bentuke biasa, distribusi ukuran partikel konsentrat, lan cocog karo sistem lapisan apik banget. Kurva ukuran partikel rata-rata dikontrol kanthi ketat lan nduweni kinerja jangkoan sing apik miturut formula sing cocog. Panyimpenan 1. Disimpen ing kaleng sing ditutup kanthi njero ruangan. 2. Simpen ing papan sing adhem lan garing kanggo ...
  • Floating aluminum silver paste

    Pasta perak aluminium sing ngambang

    Pasta perak aluminium uga diarani pasta bubuk aluminium, amarga fase putih perak sing dituduhake asring diarani tempel perak, nanging ora ngemot komponen perak logam. Komponen utamane yaiku serpihan aluminium, pelarut lan tambahan, kanthi bentuk tempel. Ditondoi kanthi nutupi lan anti-korosi kinerja film cat sing dibentuk dening lembaran aluminium, kilau logam, kemampuan refleksi cahya sing apik banget, lan "efek heterokromatik sing unik karo ...
  • Aluminum Paste Pigment Powder,  Paint Aluminum Manufacturer

    Bubuk Pigmen Pasta Aluminium, Produsen Aluminium Cat

    Pulp perak aluminium minangka jinis pigmen. Iki minangka teknologi pangolahan khusus lan perawatan permukaan, saengga permukaan lembaran aluminium alus lan rata, bentuke biasa, distribusi ukuran partikel konsentrat, lan cocog karo sistem lapisan apik banget. Kurva ukuran partikel rata-rata dikontrol kanthi ketat lan nduweni kinerja jangkoan sing apik miturut formula sing cocog. Kanthi pangembangan ekonomi, bubuk aluminium umume digunakake ing cat, tinta, cetak, lan ...