Sugeng rawuh ing situs web!

Pangiriman Paste Leafting Aluminium ing Mei!

Preinan Dina Mei rampung awal, lan Perusahaan Pengembangan Teknologi Aluminium Henan Haofeng wiwit kerja. Dina iki, panjaluk pelanggan, 15 ton pasta perak aluminium dikirim khusus kanggo produksi cat anti korosi.

微信图片_20210505102033
Kepercayaan para pelanggan lawas mesthi dadi kekuwatan lan kontrol kualitas kanggo dadi tujuan asli.

微信图片_20210505102022


Wektu kiriman: Mei-05-2021