Sugeng rawuh ing situs web!

Pasta perak aluminium antikorrosif sing ora ngambang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Pasta perak aluminium uga diarani tempel bubuk aluminium, amarga fase putih perak asring diarani tempel perak, nanging ora ngemot komponen perak metalik. Komponen utamane yaiku serpihan aluminium, pelarut lan tambahan, kanthi bentuk tempel. Ditondoi kanthi kinerja nutupi lan anti-korosi film cat sing digawe dening sheet aluminium, kilau logam, kemampuan refleksi cahya sing apik banget, lan "efek heterokromatik sing unik kanthi sudut" pigmen logam. Pasta perak aluminium sing ora ngambang bisa dicampur karo warna sing transparan, lan efek dekorasi apik banget lan apik banget.

Nalika bubur perak aluminium sing ora ngambang digiling karo asam oleat lan pelumas liyane, serpihan aluminium bisa dibasahi kanthi cet ing film udan cat, supaya bisa disebar kanthi rata ing kabeh film. Yen dibandhingake karo pasta perak aluminium sing ngambang, pasta perak aluminium sing ora ngambang nduweni performa adhesi sing luwih apik, sing cocog kanggo kinerja lapisan kaping pindho, lan bisa dicampur karo pigmen transparan kanggo ngasilake efek dekoratif. Miturut wujud, distribusi ukuran partikel, rasio ketebalan diameter, kelenturan partikel aluminium, lan derajat orientasi paralel karo permukaan landasan, jinis bubur perak aluminium sing ora ngambang biasa yaiku bubur perak aluminium putih sing alus, perak perak perak sing padhang dhuwur bubur, slurry aluminium aluminium lampu kilat lan tiruan elektroplating slurry perak aluminium.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita