Sugeng rawuh ing situs web!

Pasta perak perak cat otomotif sing ora ngambang

Katrangan singkat:


Detail Produk

Pasta perak aluminium:
Pasta perak aluminium minangka jinis pigmen. Iki diolah khusus lan diobati ing permukaan, saengga lumahing lembaran aluminium alus lan mulus, ujung-ujunge apik, bentuke biasa, distribusi ukuran partikel konsentrat, lan pencocokan karo sistem lapisan apik banget. Kurva ukuran partikel rata-rata dikontrol kanthi ketat lan nduweni kinerja jangkoan sing apik miturut formula sing cocog.
 
Jeneng Inggris: Pasta perak aluminium,
Alias: Tempel aluminium, tempel perak flash, tempel perak, bubuk Aluminium.
Bahan utama: partikel aluminium serpihan salju lan pelarut minyak bumi. ing kahanan bubur.
Fitur: Lumahing lembaran aluminium alus lan rata, distribusi ukuran partikel konsentrat, bentuke biasa, lan nduweni kemampuan refleksi cahya lan kilau logam. Dicampur karo pigmen warna transparan, lan film cat duwe "efek flop" sing jelas, lan efek dekoratif apik banget.
Werna: perak

Jinis:
Pasta perak aluminium putih sing apik,
tempel perak aluminium sing sumunar,
tempel perak aluminium elektroplating imitasi,
pasta perak aluminium sing ana ing banyu,
seri perak electroplating,
seri perak mirror,
Migunakake: digunakake ing lapisan, cat, tinta, kulit, lapisan, bahan dekorasi, masterbatch lan plastik.

1.Napa milih kita?
 produsen pigmen logam paling gedhe ing  
China. Kita duwe bengkel pabrik bahan baku dhewe, sing njamin kualitas lan wektu timbal.
2. Suwene bisa disimpen?
 Mangga tindakake pandhuan kanthi ketat. Biasane produk kita njamin kualitas 1 taun.
3. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk OEM kanggo awake dhewe?
 Kita duwe tim D & R lan teknisi dhewe, supaya bisa nyedhiyakake produk khusus lan
 layanan miturut syarat pelanggan sing beda.
4. Kepiye cara sampeyan ngontrol kualitas?
Kita wis lulus sertifikat sistem manajemen mutu ISO9001. Kita kanthi ketat nindakake sistem mutu ing saben aspek proses produksi
5. Apa sampeyan bisa nyedhiyakake produk sing ramah lingkungan?
 Kita wis lulus sertifikat sistem manajemen Lingkungan ISO14000. Kita
 Aluminium ramah lingkungan, kayata tempel aluminium sing ana ing banyu, sing nggunakake teknologi canggih, sing uga cocog karo deteksi indikator lingkungan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita