Sugeng rawuh ing situs web!

pasta aluminium non-leafing

Katrangan singkat:


Detail Produk

Karakteristik
Pasta aluminium non-leafing padhang kanthi ukuran fraksi sing apik lan tenaga ndhelik, sing duweni efek dekoratif sing apik. Digunakake kanthi wiyar kanggo cat laut, cat palu, primer produk elektromekanik lan cat industri biasa. Uga panggunaan lapisan kulit payung.
 
Pasta aluminium non-leafing kalebu bubuk aluminium ukuran skala lan minyak pelarut kanthi perawatan khusus, digunakake ing lacquer garis palu kanthi properti anti-korosi. Uga bisa digunakake ing lapisan pembuluh tekanan, kapal, jembatan, lan obyek logam. Iki nduweni pewarna lan bubuk ndhelik banget lan digunakake ing lapisan industri, lapisan otomotif laut lan lapisan hiasan. Uga bisa digunakake kanggo industri lapisan lan batch master warna. Pasta aluminium non-leafing padhang kanthi ukuran pecahan sing apik lan daya ndhelik sing dhuwur, sing duweni efek dekoratif sing apik. Iki digunakake kanggo cat laut, cat palu, primer produk elektromekanik lan cat industri biasa. Uga panggunaan lapisan kulit payung.
 
Kanthi pasta aluminium non-leafing, partikel mikro sing bentuk serpihan nyebar kanthi seragam menyang lapisan paralel ing lapisan cat utawa lapisan. Asile, efek warna pigmen utawa bahan pewarna liyane sing ana ing cat utawa lapisan bisa katon saka njaba. Bisa digunakake kanggo lukisan Laut, cat Pethel, Utami produk elektromekanik.

  Kondisi Panyimpenan Tempel Aluminium
1. Tutup tutup kanthi kenceng.
2. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing ing tutup sing nutup.
3. Supaya adoh saka panas lan sunarake langsung.
4. Nyegah pembentukan bledug.
5. Mesthekake ventilasi sing apik.

Cathetan: Sawise disimpen suwe, tempel dadi luwih garing tinimbang sadurunge. Priksa maneh produk sadurunge digunakake supaya ora kapitunan.
Kita ora mung bisa nyedhiyakake siji piranti, nanging uga nyedhiyakake kabeh pasta aluminium utawa lini produksi bubuk aluminium aerasi, lan nggawe desain paling wajar miturut situs sing digunakake para pelanggan. Sampeyan uga bisa entuk layanan teknis lengkap lan formula produksi nganti sampeyan bisa ngasilake produk sing mumpuni.

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita