Sugeng rawuh ing situs web!
  • Non-leafing aluminum paste manufacture

    Pabrik pasta aluminium non-leafing

    Katrangan Produk
    Kanthi dhukungan saka para ahli, kita kalebu ing ngekspor lan nyediakake paling apik Tempel Aluminium Daun. Pasta Aluminium Leafing sing ditawakake kanthi kualitas ora bisa dibandhingake lan bisa diakses ing sektor bisnis kanthi tarif sing cukup. Pasta Aluminium Leafing iki digawe saka bahan sing paling apik lan luwih kanggo nyoba kualitas sing ora ana tandhingane, ing sangisoré pengawasan spesialis sing mumpuni.


    Fitur:
    Biaya konservatif
    Pangembangan awet
    Umur administrasi sing luwih dawa
  • Non-Leafing Aluminum Paste 1100

    Pasta Aluminium Non-Daun 1100

    Kanggo ngrampungake panjaluk sing beda-beda saka klien sing prestisius, kita minangka pemasok utama sing nawakake macem-macem produk kanggo klien. Produk sing ditawakake kanthi tepat dirancang lan nggunakake bahan dhasar paling modern lan teknologi modern. Produk sing disedhiyakake banget dihargai dening para klien amarga kekuatan lan daya tahan paling luweh. Salajengipun, kanggo ngindhari cacat, produk sing ditawakake dites dening pengontrol kualitas kita ing macem-macem paramèter kualitas.
  • Aluminum paste—for paint

    Tempel aluminium — kanggo cat

    Pasta aluminium minangka pigmen aluminium sing digawe dadi sisik tipis banget kanthi ngremukake lan polesan bubuk aluminium utawa foil sing murni minangka bahan baku utama. Bentuk serpihan lan ukuran partikel dikontrol kanthi seragam, lan permukaan sisik aluminium ditutupi seragam karo asam lemak, mula disusun kanthi rata ing film lapisan.

    Karakteristik pasta aluminium yaiku
    1) Ciri khas sing ngalangi gas eksternal, kelembapan, sinar cahya, lsp. Lan nglindhungi obyek sing dilapisi saka karat, lsp.
    2) Penampilan sing ayu
    3) Ketahanan cuaca film lapisan
    4) Wutah sing apik lan ekonomi
    5) Bobot entheng
    6) Ana fitur kayata ora bebaya nangani.

    Umume digunakake minangka pigmen kanggo cat lan tinta cetakan, lan bubar iki produk lan produk tempel adhedhasar banyu kanthi pangembangan warna lan fungsi sing luwih apik wis dikembangake kanggo nglindhungi lingkungan.
    ア ル ミ ニ ウ ム ペ ー ス ト と は, 純度 の 高 い ア ル ミ 粉 や 箔 を 主 原料 に 粉 砕 · 研磨 し, 非常 に 薄 い 鱗片 状 に し た ア ル ミ 顔料 の こ と で す. フ レ ー ク 形状 や 粒度 が 均一 に コ ン ト ロ ー ル さ れ, ア ル ミ 鱗片 表面 は 脂肪酸 で一 様 に コ ー テ ィ ン グ さ れ て い る た め 、 塗膜 中 均一 に 配 配 列 し ま す。

    ア ル ミ ニ ウ ム ペ ー ス ト の 特 徴 に は 、
    1) 外部 か ら の ガ ス や 湿 気 、 光線 等 を 遮断 し 、 被 塗 物 を 錆 な ど か ら 守 る 優 れ た 特性
    ) 美 し い 外 観
    ) 塗膜 の 耐候 性
    ) 伸 び が よ く 経 済 的
    ) 軽 量
    6) 取 ​​り 扱 い 上 の 危 険 性 が な い 等 の 特長 が あ り ま す。

    主 に 塗料 や 印刷 イ ン キ の 顔料 と し て 使用 さ れ て お り 、 最近 は 環境 保全 の た め に 水性 ペ ー ス ト 製品 、 よ 開 た た た た た た た た た た た た
    알루미늄 페이스트 는 고순도 알루미늄 분말 또는 호일 을 주원료 로 하여 매우 얇은 스케일 로 만들어 지는 알루미늄 안료 입니다. 플레이크 모양 과 입도 를 균일 하게 제어 하고 알루미늄 스케일 의 표면 에 지방산 이 균일 하게 코팅 되어 코팅막 에 균일 하게 배열 됩니다.

    페이스트 의 특징 은
    1) 외부 가스, 습기, 광선 등 을 차단 하고 코팅 대상물 을 녹 등 으로부터 보호 하는 우수한 특성
    2) 아름다운 외관
    3) 도막 의 내후성
    4) 좋은 성장 과 경제적
    5) 경량
    6) 취급 에 위험 이 없는 등 의 특징 이 있습니다.

    주로 도료 및 인쇄 잉크 의 안료 로 사용 되며 최근 에는 환경 보호 를 위해 발색성 과 기능성 이 우수한 수성 페이스트 제품 과 제품 이 개발 되고 있습니다.
    ☟ ☟ ☟ ☟

    1. Kita mung ngasilake tempel aluminium (utawa sampeyan bisa menehi jeneng pigmen perak). (Ora ana bubuk aluminium. Ora ana serpihan aluminium.)
    2. Pasta aluminium sing diprodhuksi ora cocog kanggo lapisan banyu.

    3. Tempel aluminium sing diprodhuksi digunakake: Cat anti korosi kapal, cat struktur baja B, cat tinta C.
    4. Keuntungan saka pasta aluminium sing diprodhuksi: murah, kualitas stabil, lan pangsa domestik sing akeh.
    5. Minat? Hubungi kita saiki! Mangga nyimpen informasi kontak (bisa uga butuh mbesuke).

    ☟ ☟ ☟ ☟

    Tel / Wechat / Whatsapp: +8615713736630
    @Emai Adress: hnhfly@outlook.com; shhsea@oksmail.com
  • non-leafing aluminium paste

    pasta aluminium non-leafing

    Karakteristik Pasta aluminium non-leafing padhang kanthi ukuran pecahan sing apik lan daya ndhelik, sing duweni efek dekoratif sing apik. Digunakake kanthi wiyar kanggo cat laut, cat palu, primer produk elektromekanik lan cat industri biasa. Uga panggunaan lapisan kulit payung. Pasta aluminium non-leafing kalebu bubuk aluminium ukuran skala lan minyak pelarut kanthi perawatan khusus, digunakake ing lacquer garis palu kanthi properti anti-korosi. Uga bisa digunakake ing ...
  • Non-floating fine automotive paint aluminum silver paste

    Pasta perak perak cat otomotif sing ora ngambang

    Pasta perak aluminium: Pasta perak aluminium minangka jinis pigmen. Iki diolah khusus lan diobati ing permukaan, saengga lumahing lembaran aluminium alus lan mulus, ujung-ujunge apik, bentuke biasa, distribusi ukuran partikel konsentrat, lan pencocokan karo sistem lapisan apik banget. Kurva ukuran partikel rata-rata dikontrol kanthi ketat lan nduweni kinerja jangkoan sing apik miturut formula sing cocog. Jeneng Inggris: Pasta perak aluminium, Alias: Aluminiu ...
  • Non-floating anticorrosive aluminum silver paste

    Pasta perak aluminium antikorrosif sing ora ngambang

    Pasta perak aluminium uga diarani tempel bubuk aluminium, amarga fase putih perak asring diarani tempel perak, nanging ora ngemot komponen perak metalik. Komponen utamane yaiku serpihan aluminium, pelarut lan tambahan, kanthi bentuk tempel. Ditondoi kanthi nutupi lan anti-korosi kinerja film cat sing dibentuk dening lembaran aluminium, kilau logam, kemampuan refleksi cahya sing apik banget, lan "efek heterokromatik unik kanthi ...
  • aluminum paste pigment coating silver paste

    aluminium pasta pigmen nutupi pasta perak

    Karakteristik pigmen aluminium metalik vakum pigmen aluminium metallized vakum kanthi suspensi padhet ing pelarut. Bisa menehi efek plating krom ing lapisan. Disedhiyakake karo leafing tradisional utawa pasta aluminium non-leafing, beda banget ing wilayah ing ngisor iki: 1. Iki nduweni struktur sing kalebu serpihan aluminium sing tipis banget. Dosis cilik pigmen iki bisa ngasilake efek logam luwih apik tinimbang pasta alumimium tradisional. 2. Serpihan aluminium duwe permukaan sing alus banget, ...
  • Aluminium resin paste pigment for solvent based metallic oil Paint

    Pigmen pasta resin aluminium kanggo cat minyak metalik adhedhasar pelarut

    Paket Kemasan: drum logam 25kgs integritas sing apik karo plastik inline yen ditrapake. Panyimpenan Supaya tutup ditutup kanthi kenceng. Simpen ing panggonan sing adhem lan garing ing tutup sing nutup. Supaya adoh saka panas lan sunarake langsung. Nyegah pembentukan bledug. Mesthekake ventilasi sing apik. Sawise disimpen suwe, tempel dadi luwih garing tinimbang sadurunge. Priksa maneh produk sadurunge digunakake supaya ora bisa rugi. Transportasi Nangani alon-alon, lan ora ana tabrakan akut. Transportasi jumbuh karo regu transportasi lokal ...